Kylpyhuone­kalusteet

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilta saat keittiön ja kiintokalusteiden lisäksi myös
kylpyhuonekalusteet. Tarvitsetpa kylpyhuoneeseesi esimerkiksi suihkuhanoja, suihkukaappeja tai -seiniä, peili- tai allaskaapistoja, kylpyhuonealtaita ja bideesuihkuja tai mitä tahansa wc-kalusteita, voit tehdä tilauksen yhdestä paikasta ja yhdellä mittauskäynnillä.


Hoidamme kalusteprojektisi mittauksesta ja suunnittelusta aina kalustetoimituksiin ja asennuksiin saakka valmiiksi. Myymme ja asennamme kalusteita koko Uudenmaan alueella niin koteihin, yrityksiin kuin julkisiin tiloihin.

Kylpyhuone­kalusteisiin liittyvät palvelut

Kaikki kalusteet, jotka myymme, suunnitellaan ja asennetaan mittatilaustyönä. Uskomme, että saat näin kaikista toimivimmat kalusteratkaisut kotisi käytetyimpiin tiloihin. Henkilöstömme ja alihankkijamme palvelevat Sinua koko uudistalo- tai remonttiprojektisi alusta loppuun prosessissa, jonka vaiheet ovat seuraavat:

  • Mitoitus
  • Suunnittelu
  • Piirrokset
  • Asennus
  • Loppusiivous

 

Kun haluat uudistaa kylpyhuonekalusteesi, ota yhteyttä ja tilaa meidät soittamalla maksuttomalle mittauskäynnille: Aloitetaan yhteinen projektimme siitä!

E. Lammelan Kalustemarkkinointi Oy on jo vuodesta 1981 toiminut, luotettava suomalainen yritys. Kotipaikkamme on Lohja.

Kylpy­huone­kalusteiden merkit

Hanoissa ja suihkuosissa luotamme perinteikkäisiin merkkeihin Oras ja Hansgrohe. Otsoson toimittaa kestävät ja laadukkaat WC-kalusteet ja kylpyhuonealtaat. Tasoja ja kylpyhuonekalusteita saamme Mellanolta ja Juliskalta. Suihkukaapit ja -seinät toimittaa INR (entinen Sanka).

Kylpy­huone­kaapit ja -tasot

Myös kylpyhuoneessa tyylikkäät kalusteet, niiden ovet, mahdolliset peilit sekä kalusteisiin ja kaappeihin sopivat tasot ovat tärkeä, kiinteä sisustuselementti. E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin kautta saat nämä kaikki. Muistathan että myös vetimillä ja kaappien mekanismeilla on oma tärkeä osansa niin ulkonäön kuin toimivuudenkin kannalta?

Tasojen materiaaleina ovat laminaatti, kivi, valumarmori ja massiivipuu. Tason kanssa sopii esimerkiksi kauniisti yhteen maljan muotoinen kylpyhuoneallas.

Suihku­hanat, allas­hanat ja bideehanat

Suihku on todennäköisesti kylpyhuoneen tärkein kaluste, ja suihkujen maailma on nykypäivänä muutakin kuin välttämätöntä peseytymistä. Erilaiset yläsuihkut, hartiasuihkut tai suihkujärjestelmät tekevät peseytymisestä miellyttävän nautinnon. Suihkuja on saatavissa myös ammeisiin. Vedestä nauttiminen sopii yhteen myös ekologisten arvojen kanssa, sillä useimmissa Hansgrohen ja Oraksen suihkuhanoissa ja suihkuosissa on vettä säätelevä ja säästävä tekniikka.

Hanan avaustoiminto voi olla automaattisella sensorilla, perinteisenä manuaalisena tai hybridinä varusteltu. Hybridi tarkoittaa, että hana toimii sekä kosketusvapaasti sensorista että manuaalisesti vivusta.

Suihku­kaapit ja suihku­seinät

Suihkukaappi on kaikkein kosteusystävällisin suihkutilaan, koska se suojaa sekä lattia- että seinäpintoja vesiroiskeilta ja kosteudelta. Kaappeja on saatavana sellaisiinkin kylpyhuoneisiin, joiden lattiakaato ei riitä suihkuseinän asennukseen tai joissa kosteus täytyy pitää minimissään esimerkiksi puulattian vuoksi. Suihkukaapilla on yllättäviäkin etuja: huurretut takaseinät esimerkiksi kätkevät mahdolliset putket. INR-suihkukaappien likaa keräävät yksityiskohdat on minimoitu.

Suihkunurkka on suihkuseinä, joka sijoitetaan kylpyhuoneen kulmaan. Yleensä siinä on yksi tai kaksi ovea ja joskus useita seiniä.

Suomalaisen Sankan valikoimista löydät tyylikkäitä vaihtoehtoja, joista osan voi sijoittaa jopa keskelle seinää. Se toki edellyttää lattiakaivolta sopivaa paikkaa.

Suihkutuotteisiin saa erilaisia pintakäsittelyä näkyvyyttä pienentämään tai puhdistusta
helpottamaan. Seinälasit voivat olla myös värjättyjä.

Kylpy­huonealtaat

Otsosonin kylpyhuonealtaat takaavat huolitellun ilmeen kylpyhuoneeseesi. Allas voi olla osa kalusteita tai levätä tason päällä.

Valittavina materiaaleina ovat valumarmori, posliini ja ruostumaton teräs. Altaita on saatavilla kulmikkaina, pyöreinä ja maljan muotoisina.

WC-kalusteet

WC-kalusteidemme luottotoimittaja on IDO. WC-pönttö voidaan asennuttaa sekä lattialle että seinälle. Seinäasennus on voi olla siivouksen kannalta kätevämpi vaihtoehto. Istumissa on vaihtoehtoina myös huuhtelukaulukseton malli.

WC-kansissa IDO:lla on runsas valikoima erilaisia kuoseja. Myös huuhtelupainike voi olla sisustuselementti kylpyhuoneessasi.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit