Keittiön laatikostot

E. Lammelan Kalustemarkkinointi myy laadukkaita keittiön laatikostoja ja niiden mekanismeja. Meiltä saat myös muut keittiökalusteet ja muut keittiöremonttiin liittyvät palvelut mittauksesta asennukseen. Edustamme laadukkaita, alan johtavia merkkejä.

Keittiön laatikostoja on saatavilla hidastimilla tai ilman. Lisävarusteiksi on saatavilla erilaisia säilytysjärjestelmiä, apteekkarikomeroita ja pyyhetelineitä eli saat meiltä koko kodin mekanismit.

Laatikostoista saadaan sekä tyylikkäitä että käyttömukavuudeltaan erityisen hyviä. Kaikki laatikostot liukuvat erittäin vakaasti, kevyesti ja äänettömästi. Voit valita eri kokoisia laatikostoja ja lisäosia erilaisiin säilytystarpeisiin.

Erilaiset laatikostot ovat erilaisia kantavuudeltaan sekä laitojen ulkonäöltä. Yleensä laatikostot kantavat kuitenkin useita kymmeniä kiloja.

Keittiön laati­kostojen liuku­kiskot

Jotta keittiön laatikostot liukuisivat moitteettomasti ja niiden käyttö olisi mukavaa joka päivä, kannattaa laatikostot valita kunnollisilla liukukiskoilla.

Kiskoja on joko sivu- tai pohjakiinnitteisiä. Tärkeä kiskojen ominaisuus on myös sulkeutumisen vaimennus.

Laatikostoihin valitaan usein myös leikkuulautaosuus. Leikkuulautakiskoissa on uloslukitustoiminto ja kisko on ohjaava, joten liukuminen on vakaata.

Kaappien kulma­mekanismit

Pehmeästi liukuva kulmamekanismi sopii erityisen hyvin kattiloiden ja suurien astioiden säilytykseen. Mekanismeissa on vaihtoehtoina myös esimerkiksi nostomekanismi ylöspäin avautuvaan kaappiin.

Laati­kostojen lisä­varusteet

Laatikostoihin voi hankia lisävarusteiksi jakajia, lokerikkoja, pohjamattoja ja tarvikelaatikkoja, kuten veitsi-, lautas-, talouskelmu- tai maustetelineet. Lisävarusteitakin saa erilaisista materiaaleista muovista viiluun tai puuhun.

Keittiön vetimet

Keittiön vetimet ja nupit ovat sisustuksen kannalta tärkeä yksityiskohta niin laatikostoihin kuin keittiökaapin oviinkin. Saatavilla on ainakin pyöreitä, neliön tai suorakaiteen mallisia. Valitse ajattoman pelkistetty tai trendikäs tyyli!

Myös keittiön vetimen materiaali vaikuttaa ulkonäköön – onhan nahalla ja messingillä eroa. Vetimien ja nuppien lisäksi on saatavilla integroituja vedinlistoja. Silloin viereiset laatikostot vedetään auki kaikkia laatikostoja säätelevästä, yhteisestä listasta.

Luottotoimittajiamme ovat Hahle, Blum, Hettich (Mellano), R Mokki, Helatukku, joiden valikoimiin voi tutustua heidän omilta sivuiltaan.

Keittiön säilytys­järjestelmät

Erilaisten laatikostojen kaltaisten säilytysjärjestelmien kirjo on runsas. Jätteenkäsittelyyn omat
saatavilla omat, tärkeät systeeminsä ja lokerikkonsa.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit