Keittiön välitila

Keittiön välitila eli laatikostojen sekä alakaappien ja yläkaappien väliin jäävä tila on sekin tärkeä keittiösi katseenvangitsija. E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin runsaasta alihankkijoiden valikoimasta löytyy varmasti persoonallinen keittiösi välitilan pinnoitusvaihtoehto.

Välitilojen lisäksi, saat meiltä myös muut keittiökalusteet, suunnittelun ja asennuksen.

Usein samat pintamateriaalit, joita käytetään tasoihin, käyvät myös välitilojen pinnoittamiseen. Välitilalevyn etuina ovat sen kestävyys, helppohoitoisuus ja tyylikkyys. Se kestää kolhut ja kosteuden. Välitilalevyillä valmista saadaan myös nopeammin kuin vaikkapa laatoittamalla, joten sillä onvaikutusta kokonaisuuden hintaan.

Välitilalevyn pintamateriaalina voivat olla komposiitti, laminaatti tai kivi.

Toteutamme keittiöitä yrityksille ja kuluttajille Uudenmaan alueella, n. 100 km säteellä Lohjalta.

Väli­tilalevy kompo­siitista

Komposiittisisustuslevyt ovat kauniita ja kestäviä. Ne ovat vain 4 mm paksuja ja helppoja asentaa. Myös, jos mietit vain esimerkiksi keittiön ovien, eli kokonaisilmeen uusimista, voit samalla helposti päivittää välitilan ilmeen: 4 millimetrinen, ohut komposiittilevy on nimittäin helppo liimata vanhojen välitilalaattojen päälle.

Väli­tilalevy laminaatista

Laminaatista valmistettua välitilalevyä ei aina uskoisi laminaattiseksi, sillä pinta voi näyttää vaikkapa mosaiikilta tai rosteriselta. Laminaattivälitiloja saat myös erilaisina kuviollisina, kuten vaikkapa apila.

Laminaattia on myös niin sanottu SPA-levy, joka on kehitetty hyvää kosteudenkestoa vaativiin kohteisiin. Levyn huippuominaisuuksia ovat myös sen keveys ja helppo työstettävyys. Sen pintamateriaalina on korkeapainelaminaatti ja runkomateriaalina lasikuitulevy.

Kaikki SPA-levyjen valmistuksessa käytetyt komponentit ovat sataprosenttisesti vedenpitäviä. SPA- levy voi näyttää ulkoasultaan esimerkiksi kiveltä tai puiselta.

Välitilalevy kivestä

Välitilalevy voi olla tehty myös kvartsista. Silloin sitä saa eri sävyisinä mustan ja valkoisen väliltä.

Lasinen väli­tilalevy

Välitilan voi rakentaa myös lasista. Valikoimissa on kauniita, valmiita printtikuoseja. Mahdollisuudet laajenevat huimasti, kun valittavissa on myös erilaisista valokuvista tai graafisesta kuvioista tehtyjä,
lasisia välitilalevyjä.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit