Keittiö­saarekkeet

Suunnittelemme E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilla aina mittatilauksena myös keittiösaarekkeet. Saat varmasti yksilöllisen ja omaan keittiöösi sopivan ratkaisun ja ulkoasun. Keittiön tilaa jakava saareke on piristävä vaihtoehto tai lisäys seinän vierustoille asennetuille keittiökalusteille. Saarekkeen tason alle voidaan suunnitella kaappi, laatikosto, tiskiallas tai vaikkapa viinikaappi.

Mieti, olisiko saareke Sinulle kätevä vaikkapa astiakaappina lähempänä ruokailutilaa. Ethän unohda myöskään vaihtoehtoa tehdä saarekkeestasi seurustelutila, aamupalapöytä tai vaikkapa näiden yhdistelmä ruuanlaittovarustuksella (esimerkiksi liesitasolla ja tiskialtaalla)?

Suunnittelussa on otettava huomioon, että keittiösaarekkeen ympärillä on hyvä olla 90-110 cm tilaa.

Toimitamme keittiöremontit mittauksesta suunnitteluun ja keittiökalusteiden asennuksiin koteihin ja julkisiin tiloihin Uudenmaan alueella. Asiakkaitamme ovat niin yritykset, yksityiset kuin eri alojen organisaatiot.

Keittiö­tasot

Jos valitset keittiösaarekkeeseesi keittiökaapin tai -kaappeja tai laatikoston, sen päälle suunnitellaan mieleisesi taso. Saarekkeessa taso on esillä joka suunnalta.

Valikoimissamme on pääasiassa laminaattitasoja, massiivipuutasoja tai kivitasoja. Komposiittitaso on harvinaisempi valinta saarekkeeseesi, mutta on sekin mahdollinen.

Jos taso tehdään laminaatista, voit valita erilaisia reunanauhoja saarekkeesi tasoihin. Reunanauhavaihtoehtoja on Mellanon valikoimissa useita suorareunaisiin tasoihin sekä taivetasojen päätyihin ja takareunaan.

Tasoihin voidaan myös upottaa kätevästi pistorasioita.

Kodin­koneet

Meiltä saat keittiösaarekkeeseesi liesitasot, uunit, pakastimet, jääkaapit, mikroaaltouunit, liesituulettimet ja tiskikoneet.

Kauttamme saat seuraavat merkit:

 • Electrolux
 • AEG
 • Gram
 • Gorenje
 • Rosenlew
 • UPO
 • Savo

Keittiö­kaapit

Saat saarekkeesi keittiökaapit suomalaisilta valmistajilta Juliskalta tai Mellanolta, jotka ovat molemmat suomalaisia yrityksiä.

Juliskan tuotteita on sekä vakiomitoissa että niitä valmistetaan mittojen mukaan. Keittiökaapit ovat erittäin toimivia ja laadukkaita, mutta silti kohtuullisen hintaisia myös mittojen mukaan valmistettuna.

Kaappirunkojen lisäksi nämä valmistajat valmistavat myös kaapinovia. Voit valita kaappeihisi kuitenkin myös tyyliä ja kodikkuutta henkivät massiivipuuovet kangasniemeläiseltä tehtaalta, Josadoorita.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

 • Suunnittelumme on tehokasta
 • Automaatiomme on korkealla tasolla
 • Mainosbudjettimme on minimaalinen
 • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit