Vaatekaapit

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilta saat kiinteät vaatekaapit, Sinulle mittatilattuina ja täydellisen sopivina. Vaatekaapin suunnittelussa kannattaa asettaa itselleen muutamia kysymyksiä: Mihin kaappi sijoitetaan, millaiseen säilytykseen sitä käytetään, millainen sisustustyylisi on etenkin vaatekaapin huoneessa.

Meiltä saat mittauspalvelun, suunnittelun, laadukkaat vaatekaapit, sekä asennuspalvelun. Toimitamme kaappeja Uudenmaan alueella, tai n. 100 km säteellä Lohjalta, niin koteihin kuin yrityksiin tai julkisiin tiloihin.

Vaate­kaappien merkit

Edustamme luotettavia suomalaisia valmistajia, joiden valikoimista vaatekaappisi kootaan mittatilauksena: Juliska valmistaa kaapinrunkonsa ja -osansa Suomessa, Hämeenlinnassa.

Kokoamis­vaihtoehtoja

Vaatekaapin suunnittelussa tarvitsee tehdä valintoja muutamista asioista, ja me E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilla autamme Sinua niissä: Haluatko vaatekaappisi rungoilla, joihin tulee tavalliset kalusteovet vai haluatko liukuovikaapin.

Liukuovikaappia valitessasi valitset myös rungon ja lasin tai peilin.

Vaatekaappi rungolla ja ovella

Vaatekaappien runkoja on saatavissa muutaman eri värisenä. Ilmettä niihin saa ovilla, joissa värisävyjä, kuvioita ja kiiltoisuusasteita on enemmän.

Ovet voivat olla maalattuja tai pinnoitettuja. Pinnoitus tarkoittaa erilaisia kuoseja, jolloin ovi voi näyttää jopa joltain puulajilta.

Myös lasisia – kuvioinnilla tai ilman – tai alumiinikehällisiä ovia voidaan yhdistää vaatekaappirunkoihin.

Vaate­kaappien lisä­varusteet

Perushyllyjen ja tankokaappien lisäksi vaatekaappeihin on saatavilla mm. sisätilalaatikoita, eri korkuisia koreja, kenkähyllyjä, housutelineitä, ulos vedettäviä tankoja. Näistä saadaan räätälöityä toimiva ratkaisu vaatteiden säilytykseen.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit