Keittiö­kalusteet

E. Lammelan Kalustemarkkinointi Oy myy ja asentaa laadukkaita ja kestäviä keittiökalusteita. Teemme keittiöt mittatilaustyönä suunnittelusta asennukseen. Meiltä saat myös parhaat kodinkonemerkit, hanat ja altaat keittiöösi.

Kuluttajien lisäksi tyytyväiseen asiakaskuntaamme kuuluvat lukuisat kunnat ja julkisyhteisöt sekä monet yritykset ja ammattirakentajat.

Toiminta-alueemme on pääasiallisesti Uusimaa, Hanko-Porvoo akseli. Saat kaikki keittiökalusteet meiltä kasattuina 2-6 viikon toimitusajalla.

Kun haluat uudistaa keittiösi tai luot kokonaan uutta kodin sydäntä, ota yhteyttä ja tilaa meidät soittamalla maksuttomalle mittauskäynnille: Aloitetaan yhteinen projektimme siitä!

E. Lammelan Kalustemarkkinointi Oy on jo vuodesta 1981 toiminut, luotettava suomalainen yritys. Kotipaikkamme on Lohja.

Keittiö­kalusteisiin liittyvät palvelut

Teemme kaikki keittiöt mittatilaustyönä, sillä jokainen keittiö on mitoiltaan ja varustukseltaan erilainen. Samalla voimme ottaa huomioon myös Sinun erityistoiveesi. Palvelemme projektin alusta loppuun:

  • Mitoitus
  • Suunnittelu
  • Piirrokset
  • Asennus
  • Loppusiivous

Keittiö­kalusteiden mitoitus ja suunnittelu

Keittiösuunnittelu aloitetaan mittauksilla: seinien pituudet, vesipisteet, sähkölaitteet ja pistokkeet sekä ikkunat. Keskustelemme toiveistasi ja siitä, mitä muutoksia remontilta tai uudelta keittiöltä halutaan ja kuinka keittiöstä saadaan toimiva.

Tämän jälkeen piirretään alustavat kalustekuvat, joista näkyy, miltä keittiö tulisi näyttämään. Kalustekuvia muokataan yhdessä niin kauan, kunnes keittiö näyttää haluamaltasi. Sen jälkeen voimme antaa keittiöstä tarjouksen. Hyväksymäsi tarjouksen jälkeen toimitamme mittakuvat.

Toimitus ja asennus

Kun mittakuvat on otettu ja haluat kuvien mukaisen keittiön kauttamme, tarkastetaan aluksi kalusteiden toimitusaikataulu. Sen jälkeen sovitetaan yhteen asentajamme ja Sinun aikataulusi, niin että saadaan Sinulle sopiva keittiökalusteiden asennusaika.

Asennuksen yhteydessä selvitetään, haluatko, että muita pintoja, kuten seiniä, lattiaa tai kattoa uusitaan ennen kalusteiden asentamista. Tarvittaessa teemme myös nämä pintaremontit. Saat sitä varten kauttamme tarvittavien, sertifioitujen ammattilaisten palvelut.

Kotimaiset keittiö­kalusteet

Me luotamme vain laatuun. Siksi olemme valikoineet sinua varten markkinoilla olevista kalustetoimittajista parhaat eli suomalaiset Juliska, Mellano ja Josadoor.

Näiden kautta saamme niin rungot, ovet kuin monet lisävarusteet kalusteisiin. Kodinkoneet saat myös kauttamme samalla seuraavilta merkeiltä: Electrolux, AEG, Gram, Gorenje, Rosenlew, UPO ja Savo. Hanat toimittavat Oras tai Hansgrohe. Tiskialtaat saadaan seuraavilta merkeiltä: Stala, Lapetek ja Otsoson.

Keittiötasot Sinulle valmistavat Ecolam ja Sommarö basic stone.

Laatikostot, sarana ja kulmamekanismit saamme itävaltalaiselta Blumiltä.
Vetimillä lukuisilta valmistajilta viimeistelet kalusteidesi ulkoasun: Blum, Hettich (Mellanon kanssa), R Mokki, Helatukku.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit