Tiskialtaat

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin kautta saat uuteen keittiöösi laadukkaita ja kestäviä tiskialtaita ja keittiöhanoja. Valintaan kannattaa panostaa, sillä tavallisesti tiskiallas on keskeisellä paikalla keittiössä ‒ tyylikäs allas antaa keittiöllesi hienon ilmeen.

Altaissa on erilaisia vaihtoehtoja riippuen materiaalista, ja kauttamme saa myös muita kuin rosteripintaisia altaita.

Toteutamme keittiöremontteja ja keittiökalusteasennuksia julkisiin tiloihin, koteihin ja yrityksiin. Asiakkaamme ovat pääosin Uudenmaan alueelta tai n. 100 kilometrin säteellä Lohjalta.

Tiski­altaan valinta­kriteerit

Kun valitset keittiösi tiskiallasta, ensimmäinen mietittävä asia on allasaukkomäärä ja aukkojen koko. Monesti astianpesukoneen tuloksiin tottuneille altaita riittää yksi, kun vaihtoehdoissa vieläpä on mahdollisuus valita sisämitaltaan erityisen leveä allas. Kätevää suurille paistipannuille! Mahdollisuutena on myös 1,5-altaan mallinen ratkaisu, jolloin kahdesta altaasta toinen on vain kapea.

Pohdittava asia on myös se, tarvitaanko altaan viereen kuivaustaso. Se usein tulee kyseeseen ainakin silloin, jos kaapistoissa ei ole kuivauskaappia.

Asennusmahdollisuudet ovat kahtalaiset: Tiskiallas voidaan joko upottaa työtasoon (huullosasennus), tason päälle asennus tai tason alakautta tehty asennus.

Tiski­altaiden materiaalit

Perinteisin tiskiallasmateriaali on ruostumaton teräs, rosteri. Se on hyvin kestävä ja naarmuttumaton pinnaltaan.  Kvartsikomposiitti on materiaalina hyvin kestävä, sillä se koostuu 80 % lujasta kvartsista. Se mahdollistaa värikkyyden altaaseen.

Silgranit®-altaissa on komposiittiakin useampia värisävyjä. Altaat ovat hygieenisiä, helppohoitoisia, kestävät hyvin kuumuutta ja säilyttävät ominaisuutensa koko altaan käyttöiän.

Tiskialtaiden merkit

Stalalta – suomalaiselta perheyritykseltä – saat rosteri- ja komposiittialtaita. Niitä on sekä pyöreitä että neliskulmaisia. Komposiittialtaita on sekä tyylikkäitä mustia että harmaita.

Franke on sveitsiläinen, Suomessa rosteri- ja komposiittialtaita valmistava yritys. Komposiittialtaita on saatavissa eri värisinä.

Lapetekilla, suomalaisyrityksellä, on monenlaisia allasvaihtoehtoja: rosteri-, komposiitti- sekä Silgranit®-altaita. Silgranit on komposiittiallas, jota on saatavana myös eri värisinä ja eri muotoisina. Värit on jaettu maanläheisiin ruskean sävyihin ja kylmiin harmaan sävyihin.

Keittiö­hanan valintakriteerit

Kun olet valitsemassa tiskialtaasi hanaa keittiöön, mieleen voi nousta kysymyksiä hygieniasta, turvallisuudesta ja kestävästä kehityksestä.

Hygienian kannalta kosketusvapaat hanat ovat parhaimpia valintoja. Kosketusvapaat hanat mahdollistavat myös ennalta säädetyn veden lämpötilan.

Kun ajattelet veden kulutuksen säästöä, muista, että kosketusvapaisiin sekä manuaalisiin keittiöhanoihin on saatavilla ekotoiminto. Se avulla voit vähentää veden kulutusta jopa 50 prosentilla.

Hanamerkit

Oras on tunnettu kotimainen, innovatiivinen hanavalmistaja. Sen valikoimissa on käytännöllisiä, klassisia, suoria ja monipuolisen kauniisti muotoiltuja hanoja pesukoneventtiileineen.

Hansgrohe -keittiöhanoissa on erikoisuutena ulosvedettävä pesuosa.

Valikoimissa on myös keittiöhanoja integroidulla pesukoneventtiilillä, sekä tasosta ylös nostettava hana, joka  asennetaan ikkunan eteen tai alle . Hansgrohen keittiöhanojen naarmuuntumaton pinta ruostumattomasta teräksestä tai klassisesta kromista on erittäin hieno. Hansgrohen pitkät ja litteät yksiotekahvat ovat ergonomisia käyttää.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit