Kodinkoneet

Keittiötoimituksen yhteydessä voit tilata E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin kautta myös kaikki kodinkoneet. Meiltä saat liesitasot, uunit, pakastimet, jääkaapit, mikroaaltouunit, liesituulettimet ja astianpesukoneet.

Kodin­konemerkit

Edustamme tunnettuja kodinkonemerkkejä, joista jotkut ovat alkuperältään tai nykyisinkin suomalaisia.

Electrolux on koko maailmassa tunnettu merkki, jonka mallistosta löytyvät sekä koti- että ammattilaismallit. Koneet ovat moderneja ja korkealaatuisia.

AEG on tunnettu upeasta muotoilusta ja edistyksellisestä helppokäyttöisyydestä. Saksalainen kodinkonevalmistaja tarkoittaa myös laatua.

Gram tunnetaan kodinkoneista, jotka helpottavat kuluttajan arkea. Koneet säästävät ympäristöä. Niiden muotoilu on ajatonta, pohjoismaista.

Gorenje kuuluu slovenialaiseen kodinkone-yritysryppääseen. Älykkäästi suunnitellut ja laadukkaat tuotteet ovat luotettavia ja kestäviä. Kattavat tuotesarjat sopivat moneen makuun ja budjettiin. Eri elämäntyyleihin suunnitellut mallistot tarjoavat sekä retrotuotteita että klassisia ja moderneja malleja.

Rosenlew on alun perin suomalainen monialayritys, joka on nykyään yksi Electroluxin brändeistä. UPO on alun perin suomalainen kodinkonemerkki, joka toimii nykyään osana Gorenjen brändejä.

SAVO on suomalainen liesitaso- ja liesituuletinbrändi, jolla on korkealaatuisia, muotoilultaan innovatiivisia tuotteita.

Liesitasot

Liesitasoja pohdittaessa tärkeää on ottaa huomioon käytettävissä oleva tila, ruuanvalmistus, puhdistus, turvallisuus ja tyyppi. Tyyppejä on valikoitavissa helposti puhdistettavista ja nopeasti kuumenevista induktioliesitasoista tavallisiin keraamisiin liesitasoihin.

Uunit

Kun hankit uunia, otathan huomioon seuraavia asioita: tila ja asennuspaikka, tilavuus,
ruuanvalmistus, puhdistus ja käyttötarkoitus.

Mikro­aaltouunit

Mikroaaltouunin käyttötavat on tärkein ostopäätöstä tehtäessä huomioon otettava asia: haluatko vain lämmittää tai sulattaa sillä vai myös valmistaa ruokaa?

Jääkaapit ja pakastimet

Jääkaapin ja pakastimen valinnassa olennaisia kriteereitä ovat tila, säilytettävä ruoka, tilavuus ja energiankulutus.

Liesi­tuulettimet

Liesituulettimen valinnassa ehdottoman tärkeää on ottaa huomioon asunnon tai talon ilmanvaihtojärjestelmä. Muita huomioitavia asioita ovat ruoka, teho, ilmankierto, äänitaso ja puhdistus. Pystymme tarjoamaan liesituulettimen joka lähtöön.

Valikoimassamme on hyviä perustuulettimia aktiivihiilisuodattimilla, sekä alan huippua edustavat, koko talon ilmanvaihtoa ohjaavat ratkaisut.

SAVO-liesituulettimet on suunniteltu vastaamaan pohjoismaisia vaatimuksia. Tuulettimiin on saatavissa sensorit, jotka tunnistavat käryn, höyryn sekä kaasun, ja käynnistyvät automaattisesti. Tuuletin pysähtyy itsestään, kun huoneilma on puhdasta.

Astian­pesukoneet

Astianpesukonetta valitessa on tärkeää huolehtia seuraavista asioista: Tila, sijainti, käyttömukavuus, tilavuus, energiankulutus ja pesuohjelmien sopivuus astioihisi.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit