Liuku­ovikaapit

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilta saat kiinteät liukuovikaapit. Kaapit suunnitellaan yhdessä kanssasi erilaisista osista niin, että kaapista tulee varmasti tilaan sopiva, toimiva ja persoonallinen.

Kun valitset liukuovikaapin kaappitarpeeseesi makuu- tai pukeutumishuoneeseen, eteiseen, kodinhoitohuoneeseen tai muualle, olet jo tehnyt hyvän valinnan kodin kaikkien tilojen käyttämisestä tehokkaasti päivittäin.

Meiltä saat sekä mitoituksen, suunnittelun, että asennuspalvelun. Teemme kalustetoimituksia Uudenmaan alueella, sekä n. 100 kilometrin säteellä Lohjalta. Asiakkaitamme ovat niin yksityiset ihmiset, kuin yritykset.

Mitta­tilauksella toimiva liukuovi­valmistaja Juliska

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin luottotoimittaja on ollut vuosia hämeenlinnalainen Juliska. Liukuovikaappia ostaessasi sinun ei tarvitse tyytyä 60 cm leveisiin kaappeihin, joiden yhteismitta ei ehkä sovikaan huoneisiisi hyvin. Juliska-liukuovet valmistetaan aina asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan.

Runsaasti materiaaleja liukuovi­kaappeihin

Liukuovikaappiasi suunnitellessa voit valita oven materiaaliksi jonkin runkolevyinä käytettävistä levyistä, Luna-kalusteovista tai vaikka perinteisen ovikuvion Anni-kalusteovisarjan laajasta valikoimasta. Siinä oviin on saatavissa eri värisiä pinnoitteita.

Juliskan liukuoviin on lisäksi valittavissa vaihtoehto laajasta lasi-, peili- ja listamallistosta. Myös kaikki ovimallit Juliskan kalusteovimallistosta ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisiksi liukuoviksi.

Koska kaappisi tehdään mittatilauksena, on mahdollista maalauttaa kalusteovikin toivevärilläsi. Materiaalien lisäksi voit valita, kuinka moneen osaan peiliovet jaetaan. Kaiken kukkuraksi voit kruunata liukuovet erilaisilla kehyksillä.

Liukuovi­kaappien peili- ja lasipinnat

Peili- ja lasipinnoilla teet liukuovikaapistasi näyttävän näköisen sekä tietenkin avarrat lisää tilan tuntua peilin vaikutuksella.

Kalustevalmistaja Juliskalta saat eri värejä myös peileihisi: Valittavissa ovat kirkas, harmaa ja pronssi. Laseissa värejä on useampia: kirkas, harmaa, savulasi, ruskea savulasi ja etsattu maitolasi.

Jos vielä kaipaat värillisempää vaihtoehtoa, voit valita maalatuista laseista puhtaan valkoisen, harmaan Lacobelin, mustan Lacobelin, viininpunaisen Lacobelin tai satiininvalkoisen mattalasin. Turvallisuuttakin Juliska on lasissa ja peileissä ajatellut, joten kaikilla pinnoilla on turvakalvot.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit