Kiinto­kalusteet

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilta saat keittiön ja kylpyhuoneen lisäksi myös eteiseen, kodinhoitohuoneeseen tai muihin kodin huoneisiin tai julkisiin tiloihin asennettavat kiintokalusteet. Tarvitsetpa laatikostoja, vaate- tai liukuovikaappeja, saarekkeita, kalusteovia, kaapin ovia, komeron ovia, peililiukuovia tai tasoja, voit tehdä tilauksen yhdestä paikasta.

Kiinto­kalusteisiin liittyvät palvelut

Kaikki kalusteet tehdään mittatilaustyönä, sillä jokainen koti on mitoiltaan erilainen. Samalla voimme ottaa huomioon myös erityistoiveet. Palvelemme Sinua koko uudistalo- tai remonttiprojektisi alusta loppuun:

  • Mitoitus
  • Suunnittelu
  • Piirrokset
  • Asennus
  • Loppusiivous

 

Kun haluat uudistaa kiintokalusteesi, ota yhteyttä ja tilaa meidät soittamalla maksuttomalle mittauskäynnille: Aloitetaan yhteinen projektimme siitä!

E. Lammelan Kalustemarkkinointi Oy on jo vuodesta 1981 toiminut, luotettava suomalainen yritys.

Kotipaikkamme on Lohja. Palvelemme sekä yksityisiä, että yrityksiä koko Uudenmaan alueella n. 100 kilometrin säteellä Lohjalta.

Laatikostot

Tiesitkö, että laatikostot ovat mukava, nykyaikainen tapa säilyttää esimerkiksi vaatteita vaatekaappien sijasta? Laatikoiden etuina on ainakin se, että niitä on helppo päästä selville takimmaisenakin olevien tavaroiden sisällöstä ja käyttämätöntä tilaa jää harvoin.

Vaate­kaapit ja liukuovi­kaapit

Vaatekaapit ovat hyvä tapa integroida säilytysratkaisut kiinteinä ja paikallaan pysyvinä seiniin. Vaatekaappikin voi olla sopivasti valittuna ja huoneeseen sijoitettuna tyylikäs sisustuselementti! Kaappeihin on nykyään saatavana hyvin monenlaisia, älykkäitä lisäosia säilytystä tehostamaan. Tarjolla on muun muassa vetokoreja, kenkähyllyjä, sisälaatikoita, pyykkipusseja, vyöripustimia, ulos
vedettäviä peilejä ja jopa valaistuja vaatetankoja.


Jos valitset vaate- tai vaikkapa siivouskaapin liukuovella, saavutat muutamia, ilmeisiä etuja. Liukuovet räätälöidään aina kuhunkin huoneeseen sopiviksi, joten niillä hyödynnät tehokkaasti kaiken huonetilan tavarasäilytyksen sijasta asumiseen.

Liukuovien suuret, yhtenäiset pinnat tekevät kaapeistasi tyylikkäitä designesineitä – saat samalla kauniin ilmeen, että tehokkaan säilytysratkaisun.

Ovet

Aivan niin kuin keittiön voi uudistaa helposti ja tehokkaasti kaappien ovat uusimalla, sama koskee myös muita kalusteiden, kaappien ja komeroiden ovia. Ovet voidaan mitata ja suunnitella vanhoihin oviaukkoihin. Ovissa on runsaasti pintamateriaalivalikoimaa: peili, lasi, levy tai puuviilu.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit