Keittiötasot

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilta saat keittiötasot, jotka keittiökaappien ovien tavalla muuttavat keittiön ilmettä. Toimitamme keittiöihin pääasiassa laminaattitasoja, massiivipuutasoja tai kivitasoja. Kauttamme voit kuitenkin tilata myös komposiittitasoja. Myös nurkkiin on saatavissa omat vinoreunaiset tasokappaleensa.

Koska keittiöpalvelumme toimii mittatilausperiaatteella, voimme yhdessä suunnitella myös kätevät, tasoihin upotettavat pistorasiat. Saat samalla kertaa pätevän sähköalan ammattilaisen palvelut kauttamme. Tasoihin veistetään myös valmiit aukotukset muun muassa altaille ja liedelle.

Meiltä saat kaikki keittiökalusteet, mittauksen, suunnittelun ja asennuksen, sekä parhaat kodinkonemerkit keittiöösi.

Laminaatti­tasot

Ecolam-laminaattitasot ovat suomalainen laatutuote. Tasot tehdään mittojen mukaan, joten ne tulevat keittiöösi valmiiksi työstettyinä. Tasoja on saatavana eri paksuisina. Sen myötä mahdollistuvat monipuoliset ratkaisut, koska tason korkeutta voidaan säätää.

Tästä valikoimasta löytyy yli 30 eri näköistä vaihtoehtoa, joten se on hyvin kattava. Muistathan, että laminaattilevyjä voi tilata myös välitilalevyinä.

Massiivi­puutasot

Ecolam-massiivipuutasot laadukkaita, tyylikkäitä puutasoja. Ne toimitetaan valmiiksi hiottuina ja öljyttyinä. Myös käsittelyt eri värisillä öljyillä ovat mahdollisia. Tasoja tehdään useista puulajeista. Saatavilla ovat seuraavat puulajit: tammi, antiikkitammi, savutammi, pähkinä, koivu ja saarni.

Kivitasot

Sommarö basic stone -kivitasot ovat niin ikään suomalainen laatutuote. Ne tehdään Tammisaaressa toimivalla kiviveistämöllä. Tasot toimitetaan avaimet käteen -periaatteella. Se tarkoittaa, että saat tasosi mitattuina ja asennettuina. Työn jälki on korkealaatuista.

Valikoimassa on erilaisista kivistä veistettyjä tasoja. Graniitista löytyy useita vaihtoehtoja, joissa kivi elää eri tavoin ja monen eri värisenä. Graniitin hyvinä puolina ovat sen kovuus sekä alhainen imukyky. Sen vuoksi graniitti on kotiympäristössä käytännössä täysin naarmut ja tahrat kestävä.

Marmori-, Dekton- ja Silestone­tasot

Saatavilla on myös marmoritasoja valkoisena, mustana, harmaana ja vihreänä.

Dekton-taso taas on teollisvalmisteinen kivitaso, johon saadaan hienoimpien kivilajien näköinen ja tuntuinen pinta. Dektonin valmistustavan etuna on mahdollisuus valmistaa huomattavan isoja ja erittäin ohuita pintoja. Samalla tasosta saadaan kuitenkin äärimmäisen kestävä.

Silestone-tasot ovat kvartsipintaisia. Pinta ei ole huokoinen, joten se kestää erittäin hyvin kahvin, viinin, sitruunamehun, ruokaöljyn, viinietikan ja monen muun arkituotteen jättämät tahrat.

Korkea iskunkestävyys takaa turvallisuuden keittiössä käsiteltäessä kovia esineitä, kuten kattiloita ja paistinpannuja.

Silestone on siitäkin sopiva vaihtoehto, että sen värivalikoima kattaa yli 60 eri sävyä.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit