Keittiö­kaapit

E. Lammelan Kalustemarkkinointi Oy:ltä saat suomalaiset laadukkaat, kestävät keittiökaapit mittatilaustyönä. Haluamme varmistaa, että saat yksilöllisen, toimivan kokonaisuuden.

Kokonaisvaltaiseen palveluumme kuuluu tarvittaessa koko keittiön uudistaminen samalla kertaa eli kodinkoneet ja huoneen tarvittavat pintakäsittelytyöt. Suunnittelu-/valmistusprosessiin kuluu seuraavasti aikaa: mittauksesta asennukseen menee 2-6 viikkoa.


Myymme ja asennamme keittiökaapit niin kuluttajille kuin yrityksille ja muille organisaatioille.

Kaappi­merkit

Luotamme suomalaiseen laatuun. Edustamamme keittiökaapistot valmistetaan Hämeenlinnassa (Juliska) ja Lapinlahdella (Mellano). Kaapin ovia saamme massiivipuisina lisäksi Josadoorin Kangasniemen tehtaalta.

Juliskalla on vakiomittaisia keittiökaappeja, mutta niitä valmistetaan myös mittojen mukaan. Juliskan kaapit ovat erittäin toimivia ja laadukkaita. Silti ne ovat kohtuullisen hintaisia myös mittojen mukaan valmistettuina.

Peruskaapistot saadaan Mellanolta nopeasti. Mellano-mallistoon kuuluu myös ulkoasultaan uniikkeja kaapistoja.

Vahvuuksiamme

E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin vahvuuksia ovat kotimaisuuden lisäksi hyvä palvelu, osaava asennusryhmä, sekä kohtuullinen hinta.

Keittiökaappipalvelumme toimii Uudellamaalla, Porvoo-Hanko-akselilla ja joustavasti noin sadan kilometrin säteellä E. Lammelan Kalustemarkkinoinnin kotipaikasta, Lohjalta.

Keittiön kevyt ilmeen kohotus

Kun haaveilet keittiöremontista, mutta koko kokonaisuuden uudistamisen aika ei jostain syystä mielestäsi ole juuri nyt, voit kuitenkin pienillä muutoksilla käytännössä uudistaa koko keittiösi ilmeen!

Se onnistuu keittiökaappien ovet vaihtamalla. Sitä paitsi saattaa olla, että vanhat kalusterunkosi ovat aivan kunnossa. Koska ovissa on niin paljon vaihtoehtoja – maalattuina myös värien osalta – niiden vaihdon jälkeen keittiö on lähes uudenveroinen.

Keittiön ovien uusiminen on lähes välttämätöntä myös silloin, kun vanhojen ovien malli ei miellytä tai ovet ovat päässeet niin rapistuneeseen kuntoon, että maalaamalla uusiminen ei auta. Myös kaappien toimintaan tulee tervetullut uudistus. Keittiön ovien vaihdon yhteydessä nimittäin uusitaan aina myös saranat. Oviin kuuluvat pisteenä i:n päälle vetimet tai nupit, jotka usein uusitaan kaapin ovien vaihtamisen yhteydessä.

Keittiö­kaappeihin liittyvät palvelut

Tapamme toimia on kokonaisvaltainen palvelu, joka etenee seuraavin vaihein:

 1. mittaus
 2. suunnittelu
 3. havainnepiirrokset
 4. asennus
 5. loppusiivous.

 

Kokonaisvaltaiseen palveluumme sisältyy, että keittiökaappiremontin yhteydessä voimme uudistaa myös lattia- ja seinäpinnat. Verkostostamme löytyvät ammattilaiset erilaisten asennustöiden suorittamiseen.

Keittiö­kaappien mitoitus ja suunnittelu

Keittiökaappien suunnittelu alkaa seinien pituuksien, vesipisteiden, sähkölaitteiden ja pistokkeiden sekä ikkunoiden mittauksilla. Keskustelussa käydään läpi remonttiin tai uuteen keittiöön kohdistuvat muutostoiveet ja puhutaan siitä, kuinka keittiöstä saadaan toimiva.

Mitoituksen jälkeen piirretään alustavat kalustekuvat: Niistä näet, miltä uudistettu tai uusi keittiö tulisi näyttämään. Kalustekuvat ovat valmiita vasta sitten, kun keittiö näyttää haluamaltasi. Silloin on keittiötarjouksen antamisen aika. Kun olet hyväksynyt tarjouksen, toimitamme mittakuvat.

Kaappien toimitus ja asennus

Toimitus- ja asennusprosessimme etenee seuraavasti:

 1. Kun haluat kuvien mukaisen keittiön kauttamme, tarkistamme aluksi kalusteiden toimitusaikataulun.
 2. Sovitamme Sinun ja asentajamme aikataulut yhteen keittiökalusteiden asennuspalvelua varten. Selvitämme lisäksi, haluatko, että muita pintoja, kuten seinää, lattiaa tai kattoa uusitaan ennen kalusteiden asentamista. Tarvittaessa teemme myös nämä pintaremontit. Saat sitä varten kauttamme myös tarvittavat sähköasentajan ja putkimiehen palvelut. Saat näin keittiösi kerralla kuntoon, tarpeidesi mukaan.
 3. Tiimimme asentaa mittatarkasti tilatut kaapit a) uusien rakennusten keittiöihin sekä b) remontti- ja saneerauskohteisiin.

Keittiö­kaappien ovet

Juliskan keittiökalusteiden ovet ovat pääasiassa MDF-ovia ja erilaisia kalvo-ovia. Melamiiniovia on saatavilla erilaisilla kuoseilla. MDF-ovia ja maalattuja ovia on kaiken värisinä. Saatavilla on myös puu- ja laminaattiovia.

Mellanon ovet ovat kalvo-ovia ja maalattuja MDF-ovia.

Josadoorin ovet ovat massiivipuuta.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

 • Suunnittelumme on tehokasta
 • Automaatiomme on korkealla tasolla
 • Mainosbudjettimme on minimaalinen
 • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit