Keittiö­kaapin ovet

Meiltä saat keittiöremonttiisi laadukkaiden merkkien keittiökaappien ovet. E. Lammelalta saat myös muut laadukkaat ja kestävät keittiökalusteet, suunnittelun ja asennustyön. Teemme keittiöt mittatilaustyönä ja toimitamme myös parhaat kodinkonemerkit keittiöösi.

Palvelemme niin kuluttajia, kuin yrityksiä Uudenmaan alueella.

Voit myös tehdä kevyen ilmeen uudistuksen keittiöösi vaihtamalla pelkät keittiökaappien ovet.

Keittiö­kaappien merkit

E. Lammelan Kalustemarkkinointi luottaa vain laatuun. Siksi olemme valikoineet sinua varten markkinoilla olevista kalustetoimittajista parhaat, eli suomalaiset Juliskan, Mellanon ja Josadoorin.

Kolmen luotettavan, suomalaisen keittiökaappivalmistajan valikoimista tai mittatilaustyönä löydetään varmasti keittiöösi sopivat ovet. Materiaalien ja värien lisäksi ovien ilme muuttuu vaihtoehtoina olevilla erilaisilla urituksilla.

Juliska

Keittiökaappi- ja ovivalmistaja Juliska on suomalainen perheyritys. Sen keittiökaapit valmistetaan Hämeenlinnassa. Juliskan tuotteet ovat vakiomittaisia, mutta niitä pystytään tekemään myös mittojen mukaan. Toimivat ja laadukkaat keittiökaapit ovat kohtuullisen hintaisia myös mittojen mukaan valmistettuna.

Juliskan keittiökalusteiden ovet ovat erittäin kestäviä. Erilaisissa kalvo-ovissa nimittäin on laserhitsatut reunat. Kalvo-ovet sopivat erityisen hyvin kotiin, jossa arvostetaan kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Kalvo- ovia löytyy sekä matta- että kiiltäväpintaisina.

Jos valitset melamiiniovet, voit valita erilaisista kuoseista. MDF-ovia, eli maalattuja ovia saat kaikissa väreissä ja kuvioituina. Valikoimista löytyy myös puu- ja laminaattiovia.

Mellano

Mellano-keittiökaapit ja -ovet valmistetaan myös Suomessa, Lapinlahdella. Peruskaapistot saadaan Mellanolta nopeasti. Mallistossa on tarjolla ulkoasultaan uniikkeja kaapistoja ja keittiöratkaisuja.

Mellanon ovet ovat pääasiassa kalvo-ovia ja maalattuja MDF-ovia. Löydät valikoimista monia, eläviä pintoja, tai vastaavasti yksinkertaisen tyylikkäitä vaihtoehtoja.

Josadoor

Josadoor on niin ikään suomalainen yritys, jonka tuotteet valmistetaan Kangasniemellä. Josadoor on keskittynyt massiivipuuoviin.

Puuovet ovat lähes ikuisia, mutta viehättävät myös elävyydellään ja kodikkuudellaan. Ovet ovat kokopuuta, ja tarjolla on Suomessa yleisiä puulajeja, kuten koivu, tammi ja saarni.

Kaapin­ovien saranat

Käytämme keittiökaappien ovissa ja runkojen kiinnityksissä asennusystävällisiä saranoita, jotka voi valita hidastimella tai ilman. Saranat tekevät ovista monikäyttöisiä: Ovi voidaan saada avautumaan jopa 170 astetta.

Myös erilaisia kulmakaappeja ja -mekanismeja varten saranat toimivat moitteettomasti.

Keittiö­kaapin vetimet

Vetimet ovat tärkeitä keittiösi ilmeen kohottajia – tahdotko ehkä viestiä kodikkuutta ja lämpöä vai modernia edistyksellisyyttä?

Koska E. Lammelan Kalustemarkkinoinnilla on useita vedinvalmistajia alihankkijoinaan, keittiösi suunnittelu ei tule ainakaan viimeistelyvaiheeseen. Hahle, Blüm, Hettich, R Mokki ja Helatukku tarjoavat ainakin D-, kaari-, tanko-, kuppi-, antiikki-, profiili- ja erikoisvetimiä ja nuppeja.

Keittiön kevyt ilmeen kohotus kaapin­ovien avulla

Harkitse kevyttä keittiön ilmeen kohotusta keittiökaappien ovia vaihtamalla, kun et halua aloittaa koko keittiön uudistamista. Vanhat kalusterunkosi saattavat olla kunnossa tai edullisempi remontti riittää Sinulle.

Ovien vaihdon jälkeen keittiö on kuin uusi – uusi tyyli ja ilme piristävät varmasti! Keittiökaappien ovien uusiminen on hyvä vaihtoehto myös silloin, kun vanha ovimalli ei miellytä tai ovet ovat jo niin huonossa kunnossa, että maalaus ei auta. Kun keittiökaappien ovet vaihdetaan, paranee samalla myös käytettävyys, koska samalla uusitaan myös saranat ja vetimet.

E. Lammelan Kaluste­markkinointi

Olemme myyneet keittiökalusteita jo vuodesta 1981. Työllistämme myös useita alihankkijoita. Pystymme tuottamaan huippulaatua asiakasystävällisin hinnoin, koska

  • Suunnittelumme on tehokasta
  • Automaatiomme on korkealla tasolla
  • Mainosbudjettimme on minimaalinen
  • Velkapääomalla on vain pieni osuus rahoituksessamme

Toimitamme kaikki kalusterungot aina valmiiksi koottuina

Yhteistyö­kumppanit